business consultancy

 

Laatst zag ik de wanhopige vraag van iemand voorbij komen op facebook; 'wie is er nog GEEN business consultant?!' Er zijn inderdaad vele mensen die dit werk doen (of willen doen). Waarschijnlijk betekend dat dat dit werk dus nodig is? Dat er veel groepen, bedrijven, maatschappen, etc, niet helemaal (of helemaal niet) optimaal functioneren?

 

Hoe dan ook; ook ik reken me tot de groep mensen die dit werk verricht. Door mijn grote ervaring met groepswerk, probleemoplossing en individueel werk kan ik effectief hulp bieden bij problemen binnen een bedrijf, organisatie of maatschap.

 

Voor het daadwerkelijk helpen verhelderen en oplossen van een probleem binnen een bedrijf reken ik ongeveer een periode van 2 weken de tijd.  Over deze tijdsduur en de manier van aanpak kan ik meer informatie geven na een intake.
Voor ieder probleem is een andere oplossing. 

Soms is een teamvormende dag of dagen een optie, soms is het belangrijker de diepte in te gaan door bijvoorbeeld zowel individuele coaching als groepsgesprekken in te lassen.

 

Als teamvorming het enige doel is, is dat ook mogelijk. Dit kan 1-daags of meerdaags zijn. Afhankelijk van de behoefte.

Ik schakel hierbij anderen in vanwege hun specialisme (bijvoorbeeld een paardenfluisteraar, een creatief therapeut, een collega die gespecialiseerd is in geweldloze communicatie, etc).

 

Het is mogelijk dit op locatie van het bedrijf/het groeps huis/een gebouw in de buurt te doen, of op mijn locatie in Spanje.

 

De prijzen zijn afhankelijk van de wensen, voor meer informatie neem contact op.